Gaat jouw voorkeur ook uit naar een modern geboortekaartje?

Aanstaande ouders kiezen steeds vaker voor stoere, strakke en moderne geboortekaartjes. Bij ons ligt daarom de nadruk op mooie grafische ontwerpen die daaraan voldoen.  Wat niet wil zeggen dat er geen hartjes, stippen of ruitjes op voorkomen, dat kan heel goed samen. Onze moderne geboortekaartjes zijn natuurlijk geschikt voor zowel jongens, meisjes, tweelingen en adoptiekindjes.

10 jaar modern design

In ons 10 jarig bestaan heeft Jouwkaartjes.nl vanaf het begin bewust gekozen voor strakke moderne geboortekaartjes. Onze lijn is ontworpen met aandacht voor lettertypes en strakke vormen, die eenvoud en stijl combineren. Wij richten ons op de ouders van nu die gaan voor de kracht van een strak modern geboortekaartje.

Je kaart zelf maken in de designtool

In onze webshop kan je zelf je gekozen kaart aanpassen in de designtool. Op eenvoudige wijze kan je kleuren, vormen en lettertypes naar eigen wens aanpassen. Dus kies een ontwerp en ga aan de slag. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Een gedrukt proefkaartje

Natuurlijk kan je een proefkaartje aanvragen zodat je alvast kunt bekijken hoe je geboortekaartje er in het echt uit komt te zien. Om je een goed idee te geven wordt deze proefdruk al op het door jou gekozen papier gedrukt en samen met de envelop geleverd.

Jouwkaartjes.nl, het juiste adres voor hippe en moderne geboortekaartjes

Ben je naast alle romantische en overdadige kaartjes op zoek naar een grafisch modern geboortekaartje dan weet je vast wat je wilt en maken we dat je bij jouwkaartjes.nl kunt slagen.

Klik hier voor al onze moderne geboortekaartjes