Werkwijze algemeen

Hoe bestel je een kaartje bij Jouwkaartjes.nl?

Account aanmaken
Bestellen
Betalen
Levering
Contact


Account aanmaken

Om kaarten te bestellen heb je een account nodig. Ga naar ‘mijn account’ rechtsboven in de site en klik hierop. Vul hier jouw gegevens in. Hierna kan je direct aan de slag met jouw kaartje.

Met een account creëer je jouw persoonlijke werkomgeving op onze site. Sla hier je favorieten en ontwerpen op om ze snel weer terug te vinden en eventueel te bewerken. Ook je foto’s voor de kaart kun je hier uploaden en bewaren.

Privacy
Jouwkaartjes.nl gebruikt jouw gegevens niet voor andere doeleinden dan waarvoor ze aan ons ?worden toevertrouwd.

Wachtwoord
Gebruik voor je wachtwoord een combinatie van minimaal 6 en maximaal 20 letters en cijfers. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

Wachtwoord vergeten?
Klik op ‘mijn account’ en daarna op ‘wachtwoord vergeten’, vul je ?mailadres in en je ontvangt van ons verdere instructies.

Bestellen

Kaarten voor 20.00 uur besteld, worden de volgende (werk)dag gedrukt en verzonden. Nadat jouw bestelling is geplaatst en betaald bevestigen wij dit per e-mail, bewaar deze zorgvuldig. Indien je deze mail niet ontvangt, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bij geboortekaartjes is het aan te raden de enveloppen vooruit te bestellen, om ze alvast te adresseren.

Verschillende kaarten bestellen
Het is mogelijk verschillende kaarten in 1 keer te bestellen. Klik hiervoor na je eerste bestelling op ‘verder winkelen’ in de winkelwagen. De aantallen kunnen per kaart ingevoerd worden. We hanteren een minimale afname van 10 kaarten per item. Voor ansichtkaarten telt 10 gevarieerde kaarten als 1 item. Als je bestelling compleet is, klik dan op ‘bestellen’.

Betalen

Je bestelling is pas definitief afgerond na betaling met Ideal of creaditcard (Mastercard of Visa). Klanten uit België kunnen met Mister Cash betalen. Deze betalingsmethodes zijn kostenloos en volkomen veilig. Mocht de betaling niet lukken, neem dan contact met ons op.

Levering

De kaarten worden de dag na bestelling gedrukt en verzonden door de drukkerij en zullen dus?uiterlijk 2 (werk)dagen na bestellen op het door u opgegeven adres worden bezorgd. Mocht dit niet zo zijn laat het ons dan weten. Voor het buitenland gelden andere leveringstijden.
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen eerder laten bezorgen, zodat je die alvast kan adresseren.

Track&Trace

Je ontvangt na verzending een e-mail met Tracktracecode waarmee je je pakket kunt volgen.

Drukproef

Je kan een drukproef ontvangen ter beoordeling van jouw in de designtool aangepaste kaartje. Hieraan zijn geringe kosten verbonden. Wordt dit kaartje definitief besteld, worden deze kosten alsnog in mindering gebracht.

Contact

Gebruik voor vragen het contactformulier of mail naar info@jouwkaartjes.nl. Ook voor klachten of andere opmerkingen kun je ons op deze manier bereiken. Voor urgente situaties zijn we bereikbaar op 06 348 78 109.