Jouw ontwerper: Marleen van den Beld

In 2003 is Marleen begonnen met het ontwerpen van kaarten voor alle gelegenheden. Dit doet ze naast haar parttime baan als Grafisch Ontwerper bij een reclamebureau. De passie voor geboortekaarten is begonnen met de kaartjes die zij had ontworpen voor haar eigen kinderen. De reacties hierop waren zo positief dat er al snel vragen van anderen volgden of zij voor hen ook een geboortekaartje wilde ontwerpen. Het idee voor een webshop groeide met de jaren en werd gerealiseerd in 2012. Inmiddels is deze site uitgegroeid tot een volwaardige webshop waar je een keus kan maken uit een van haar ontwerpen en deze vervolgens geheel naar eigen smaak en behoefte kan afronden in een Designtool. De collectie wordt met regelmaat uitgebreid met nieuwe items die stijl en trends zullen volgen, maar altijd in de haar kenmerkende vormtaal.

De ontwerpen van Marleen zijn met oog voor detail opvallend in zijn eenvoud. Een duidelijke eigen stijl kenmerkt de collectie. Alle kaarten zijn origineel en onderscheidend. Het is de kracht van de eenvoud en de moderne, strakke uitstraling waarin Jouwkaartjes.nl zich onderscheidt. Het gaat haar niet om kwantiteit, maar om kwaliteit en goede smaak. Alleen die kaartjes waar ze zelf volledig achter kan staan krijgen een plek op de website, maar natuurlijk staat ze altijd open voor wensen, vragen en suggesties van de klant.

Jouwkaartjes.nl is de webshop van Jouw Ontwerpers en is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Je kunt bij Jouw Ontwerpers ook terecht voor grafisch ontwerp van logo’s, huisstijlen, brochures en magazines.