Hoe bestel je jouw geboortekaartje?


Een geboortekaartje bestellen bij jouwkaartjes.nl doe je snel en eenvoudig via onderstaande 4 stappen. Zijn er na deze uitleg toch nog vragen dan kan je ook even kijken bij de veelgestelde vragen en anders kan je ons mailen via het contactformulier.

1. Maak gemakkelijk een account aan

Wil je jouw favoriete kaartjes en gemaakte ontwerpen opslaan, zodat je ze later nog eens kan bekijken? Maak dan voordat je gaat beginnen een gratis account aan. Ga naar mijn account rechts bovenin de site en klik op 'nog geen account'. Vul hier al je gegevens in en klik op account aanmaken. Nu kan je jouw gemaakte kaartje(s) bewaren en later nog eventueel aanpassen. Je kunt hier ook je favorieten bewaren!

2. Kies je kaart uit onze collectie

Kies een basiskaartje uit onze collectie. Klik vervolgens op de knop 'maak deze kaart' die je rechtsboven de kaart ziet staan. Je komt nu in onze uitgebreide designtool waar je jouw kaartje helemaal naar wens kan aanpassen.


3. Pas jouw kaart aan naar eigen smaak

In de designtool kan je teksten aanpassen en verplaatsen, het lettertype veranderen en uit andere kleuren kiezen. Daarnaast kan je eventueel nog een mooie foto toevoegen van jouw kindje. Als het kaartje helemaal naar wens is dan kan je het opslaan in je account, ook kan je een papieren proefkaartje bestellen zodat je al precies kan zien hoe jouw kaartje eruit komt te zien. Is je keuze definitief dan is het aan te raden de enveloppen alvast te bestellen, zodat ze geschreven klaar liggen als het moment daar is.


4. Het kaartje definitief bestellen

Als je kindje geboren is dan log je in op je account. Je gaat naar het gekozen kaartje en voert alle gewenste gegevens correct in (zoals naam, datum, tijd en gewicht). Vervolgens kies je de oplage, het papiersoort en het formaat van het kaartje en kan je overgaan tot bestellen. Indien je dat nog niet eerder had gedaan ook de enveloppen en vervolgens betalen via Ideal. Kaartjes en/of enveloppen besteld op werkdagen vóór 20.00 uur worden de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Meer informatie over het verzenden kan je vinden op bij prijzen.